tvořím: H. P. Halifax
hotovo: G-55
hotovo: G-55
jaja00 píše:Ahoj jaké plánuješ camo? Mám ji taky doma a chtěl bych ji dělt v tom flíčkovém ale vůbec nevím jak na to tak že bych od tebe kopíroval
VojtaH píše:Já už mám vybráno - bude to šedivka
glock píše:VojtaH píše:Já už mám vybráno - bude to šedivka
JJ ta Fiatu slusi.. co je ve stavebnici za cislo? cerna 6 nebo neco jineho?
VojtaH píše:glock píše:VojtaH píše:Já už mám vybráno - bude to šedivka
JJ ta Fiatu slusi.. co je ve stavebnici za cislo? cerna 6 nebo neco jineho?
žlutá 5, černá 2
glock píše: Hmmm tak na tu cernou 2 neznam (nemam) zadnou fotku. Ta 5 tady bacha, ma starsi provedeni SOP (jeste overim fotku). Černoch delal tuhle G55 a vim ze tam mel novejsi SOP (delal tu cernou 7 - Ugo Drago).
VojtaH píše:glock píše: Hmmm tak na tu cernou 2 neznam (nemam) zadnou fotku. Ta 5 tady bacha, ma starsi provedeni SOP (jeste overim fotku). Černoch delal tuhle G55 a vim ze tam mel novejsi SOP (delal tu cernou 7 - Ugo Drago).
Vím, už jsme to řešili, ta žlutá 5 se mi líbí viewtopic.php?f=122&t=20299&st=0&sk=t&sd=a&start=15
glock píše:VojtaH píše:glock píše: Hmmm tak na tu cernou 2 neznam (nemam) zadnou fotku. Ta 5 tady bacha, ma starsi provedeni SOP (jeste overim fotku). Černoch delal tuhle G55 a vim ze tam mel novejsi SOP (delal tu cernou 7 - Ugo Drago).
Vím, už jsme to řešili, ta žlutá 5 se mi líbí viewtopic.php?f=122&t=20299&st=0&sk=t&sd=a&start=15
Ok ja uz resil Fiatu ze uz ani nevim
glock píše:jaja00 píše:Ahoj jaké plánuješ camo? Mám ji taky doma a chtěl bych ji dělt v tom flíčkovém ale vůbec nevím jak na to tak že bych od tebe kopíroval
to jaja co myslis flickovem? nemce? (italske fleky na G55 NENENE)...nebo ti de o ta lomena pole?
jaja00 píše:glock píše:jaja00 píše:Ahoj jaké plánuješ camo? Mám ji taky doma a chtěl bych ji dělt v tom flíčkovém ale vůbec nevím jak na to tak že bych od tebe kopíroval
to jaja co myslis flickovem? nemce? (italske fleky na G55 NENENE)...nebo ti de o ta lomena pole?
Ahoj v návodu píšou Fiat G.55 serie I, 2° Gruppe, 2° sqadriglia ANR, základna Cascina vaga, květen 1944
stroj žlutá 5
http://www.italie1935-45.com/RA/photosc ... g55.7.html
glock píše:Jo tak to jo, to je standard RLM camo, ja kdyz se pise flickovana vidim neco jineho italskeho...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků