Prázdniny za dveřmi a tak každý nápad jak užitečně omladinou zaměstnat je dobrý.
Taková paneláková, uliční či sídlištní - venkovská liga by nebyla vůbec marná.
Co myslíte?
Přidal by se někdo?
https://rcfree.eu/viewtopic.php?f=11&t=948
hrst píše:Prázdniny za dveřmi
Aleš R. píše: Dělám teď s vnukem 5 let druhý model.
Aleš R. píše:A snažím se ho k modelům přitáhnout přes reálný letadla. A jejich příběhy.
Lonestar píše:Aleš R. píše:A snažím se ho k modelům přitáhnout přes reálný letadla. A jejich příběhy.
Mu přečti knížku https://www.grada.cz/mezi-nami-letadly-12318/
Právě s tímhle úmyslem byla psaná
Aleš R. píše:shark píše:Aleš R. píše: Dělám teď s vnukem 5 let druhý model.
To jako pět let děláte druhý model ??![]()
![]()
(Sorry, nedalo mi to)
Tak někteří nedají ani toAle za to mají plno teoretických názorů.
hrst píše:Běžte lovit do moře a poměřovat své "ego" někam na WC...
hrst píše:Ta myšlenka realizovaná redakcí ABC vůbec není k zahození a je škoda když tak dobrý materiál léty zapadl v zapomnění... Doporučuji proto rozkliknou, stáhnout a zrealizovat alespoň s potomky.
Petr Štejnar píše:Sám se snažím syna k modelaření přitáhnout. S mou pomocí postavil tři tanky 1/35 pak to ustalo. Loni projevil opět zájem, tentokrát stavěl sám a nepovedlo se. Model zkazil a celkově neměl tu snahu a trpělivost. Zkusil sem to s ním přes figurku slona, šlo jen o to aby hotouvou (koupenou) celkově nabarvil. Hlavní barvy udělal, sice nic moc ale udělal ale pak opět ztratil zájem. Slon je doposud nedodělanej. Ale alespoň ustně projevuje zájem,pry by chtěl stavet figuru 1/16. Moje snahy zapojit syna trvej už asi 5 let, klukoj je skoro 14 a zatím má snaha není moc úspěšná. Telefon,PC vždy vyhraje. Je to tam prostě bez jakékoliv snahy, nemusí se ani snažit a hra se hraje sama. Zkusím ještě s ním tu figuru a pak to asi vzdám. Mám ale takové přání, před pár lety mi žena k vánocům nadělilla BR62 1/35, bohužel se mi od té doby zhoršil zrak a nevím jestli ji sám začnu vůbec dělat a pak dodělám. No a syn mě do toho tlačí s tím že by ji pak dodělal. Tak s ním zkusím tu figuru a uvidím. Radu tedy jak děti k modelaření přitáhnout nemám. Ale má zkušenost je taková jakou sem popsal. V době PC a mobilů je to asi neřešitelné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků