Před nedávnem jsem zde na MF od Marcela Nového ukořistil další Choroszyho polyuretanový odlitek. V plánu byly jiné modely, ale tak nějak se mi zachtělo udělat po delší době nějaký Albatros Začal jsem klasicky, poztenčoval jsem oblasti kolem kokpitu, konstrukci uvnitř jsem nechal, vyrobil novou podlahu, přepážky jsem naznačil. Při zkusmém sestavení nepůjde prakticky nic vidět. Trup šel dokupy docela rychle
Trochu jsem narazil u VOP. Nejdříve bylo třeba odvrtat a vyřezat otvory pro lanka a pak podle fotek na Wingnutích stránkách jsem zjistil, že výrobce udělal otvory v trupu pro VOP příliš vzadu. Posunul jsem tedy VOP mírně vpřed. Navíc mi neseděla dělící rovina křidélek, byla do šípu. Při porovnání s výkresem bude třeba rydlo, vteřiňák a smirek. Zkusmo náčrtek tužkou jak má být vše správně. Nyní se pustíme do práce.
Snad půjde model rychle do kupy. Jsem o jeden kus proti KIRovi pozadu
trup pokryt barvou a oleji. Strašně mě baví, jak vše natřu, nastříkám, vymaskuji a vše vypadá gut. Pak to vyfotím a v tu ránu se objeví prasárny obyčejnému oku neviditelné. Takže třeba opravit stupačku a lemování kabiny. Pak vše lehce ohřebíčkuji a půjde se na znaky, výrobní čísla a pak křídla. Maskování žeber, už se nemůžu dočkat
Děkuji...jaké tempo? Jsem model pozadu a myslím, že se mi to strašně vleče. Tento kousek budu beztak skládat ještě min měsíc. Díky bohu je ale venku hezky, tak nemusím sedět u stolu s modelem
Tatry jsem ve zdraví přežil. Bylo tam krásně, jen těch mraků a vody z nebe mohlo být míň...teď zase pěkně u modelu a drobný postup. Plátnink na křídlech.
Rozlišení panelů jsem nedělal. Ležel jsem dlouho ve fotkách a trupy vypadají jeden jako druhý. Po přelakování tmavým lakem byly trupy jako z jednoho kusu. I hřebíčky se hledají velice špatně.
Po práci se vrhnu na výplety a pak se bude skládat VOP a SOP.