Mriežky, blinkre. Asi dve cesty- okraje vymaskovať tenučkým pásikom kabuki pásky a okolie zaliať tekutou maskou, či páskou (foto dole). Žiadne striekanie, na mokro, vrstviť postupne aby si si zbytočne nenavrstvil schod (alebo ho minimalizoval). Veľmi opatrne odmaskovať.
Druhou by bol štetec. Najprv farba karosérie, ochranný lesklý lak a na to syntetika štetcom (Tamiya)- prieťahy lahko zmyješ syntetickým riedidlom, či White Spiritom.
Iniciály- asi by som poradil najprv ako základ Createx Transparent Base 5601 či 4030 alebo UVLS matt- stačí cez farbu karosérie -na príslušné miesto-aby nebol povrch lesklý. Malo by to zvýšiť šancu na precíznu tenkú linku- ale šikovnosť a a/b v dobrej kondícii sú podmienkou. Ťah musí byť rýchly, bez závahania (s týmto ja mám problém). Niekedy vyjde, niekedy nie. Ak by sa nepodarilo- môžeš skúsiť linku odbrúsiť jemnou brúsnou špongiou z povrchu transpatent base (ilustračné farby sú navrhované na pomalšie zretie- kôli doslova gumovaniu). Trysky 0.15, či 0.18 sú potom najprecíznejšie..
Asi tak..
BADGER ANTHEM 155 0.5 BADGER 100 LG 0.25 BADGER RENEGADE VELOCITY 0.21 0.33 IWATA CM-C Plus0.18 IWATA HP-AH 0.2 PAASCHE RAPTOR 0.25 0.38 0.66 PAASCHE TALON TG-3AS 0.25 0.38 0.66TAF3
Aston Martin
Ford GT Le Mans 2017 1/24 Revell (čaká)
1:144
Aston Martin
Ford GT Le Mans 2017 1/24 Revell (čaká)
1:144