Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
čoveče ani mi nepovídej jak to vypadá , je to hrozný, samej fleck, mapa a vyvážení udělám těma opřenejma schodam
Potom co ji dám do vitrýny nechci rouru dlouho, dlouho, předlouho vidět
Omlouvám se , ale Utinku jsem dnes lakoval a dokončím ji o víkendu.
Musím vyrobit jen krytku na levém boku a natáhnout anténu
Jelikož jsem někde prošustroval schody od Tamiyácký bisky, tak jí budu muset vyrobit nějakou podložku, aby neseděla na prdeli
Jo a ještě zdravím do havlbrodu,byl jsem tam na vojně 88-89 v minulém století. Doufám,že pivko a holky jsou uvás pořád stejně dobré jako dřív.Akorát ty moje ročníky už budou mít asi pěknou patinu.
Samozřejmě na vlastní baby se to nevztahuje..........tedy oficiálně.Já jsem byl lapen teda později a teď mám doma dva malé modeláře,pět a deset let,takže v modelech těžká šnekárna(kuchyňský nightmodeling) a když tady vidím některé borce,tak nechápu.Jinak se těším na další parádní kousky.Je to tady pro mně vynikající inspirace.Díky bohu za net.
Ja sem z Chotebore(16 km od Brodu) a potvrzuju,ze dvanactecku varej vynikajici,na carodky sme ji tam bumbali i s moji holkou havlbrodackou,ktera taktez nema chybu
Ta migina je krasna,opravdu