Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Pustil som sa neplánovane do tohot. Z doplnkov asi iba motor od Qickboostu. Dekály ešte musím zohnať. Nejaké rozkrytovanie nakoniec neplánujem, iba mierne úpravy "pracoviska pilota" a šachty.
Přílohy
Uvidím, či palubka bude nová, alebo nechám túto.
Naposledy upravil elby dne 20 kvě 2008, 19:49, celkově upraveno 1
No to sa teším, že si sa pustil do Corsaira Nebudem osamelý...len pozerám, že Tvoja stavebnica asi nebude taká suprová ako tá moja Tamiya 1/72. Aký plánuješ marking? Nejaký US povojnový?
Corsair je krásny eroplán, a s tou Hawou máš pravdu. Podlaha a tým pádom aj bočné panely sa mi zdali pri porovnaní s podkladmi veľmi nízko, utopené. Zdvihnutím podlahy som musel prerobiť prechodové šikmé panely km palubke. A ani tvar bočných panelov nie je až tak presný. Rozloženie ovládacích prvkov je O.K.
Bude to niektorá mašina z Kóree, musím objednať dekály od Eagle Strike, Revell má v krabici dennú.
V skrini mám od Tamky F4U-1D 1/48, k tomu Aires set, dekály Techmod. Už mal namále, už som ho po večeroch pri telke študoval, ale chce to viac času na tak krásnu stavebnicu. Tak vyhral F4U-5.
Hančár Ladislav píše:Tie"late"verzie Korzarov mali podlahy?Viem ze tie skorsie mali len take listy pod pedalmi ale bolo vidiet az na dno trupu.Ak ano tak som nic nepovedal