Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Tak jsem dorazil toho Gripena.... ale bohužel jen s výsostným označením.... Jen tak jsem si prubnul jiné barvy.... a nakonec "hrátky s barvičkama.... Všechny kombinace s prohazováním barev mezi jednotlivými poli.... jen tak ze srandy... Snad všechny...
Přílohy
Naposledy upravil PantherG dne 25 pro 2021, 15:52, celkově upraveno 1
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Jen jsem si tak hrál..... Třeba jako: že čs. armáda si všimla pototypu, sehnala motory ( aby jako v reálu nemuseli čekat 10 měsíců) a pak se u nás vyráběl v licenci.... jako lehký bombardovací/bitevní a průzkumný...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Zakázka pro Novise .... Sice původně to měl být "digitál z Frogfoota", ale na tom jsem se prostě zasekl a nešlo to... Tak tedy dva jiné stroje s kamufláží ukrajinských Gračů....
P.S. Samosebou zveřejněno i ve skupině What if modelers na fb
Přílohy
Naposledy upravil PantherG dne 16 črc 2022, 17:41, celkově upraveno 1