Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
JimiX píše:Vašku, tak to je super výřad.
Modlím se za některou tu "prvoválku", ale určitě nespěchej a dodělej vše na čem pracuješ, ať u tebe nevznikne tlak. To by bylo proti "pravidlům" tohoto vlákna Jak říkám často doma těm mým dvou malým banditům ... TADY BUDE KLID!!!
Měl bych otázku k mému Orionu.
Chtěl bych stavět toho Španěla z občanské války, ale mám nějaké nejasnosti. Píše se, že na něj naroubovali kulomet. Kampa takovej kulomet na Orina namontovat? Nemá někdo nějakou fotku španělského Oriona? Google vytrvale vzdoruje. Na nýťák se už ani neptám
JimiX píše:Davide, máš recht. Tenhle prapodivnoplán by si zasloužil nový model.
Mirku odvahu sebereš - doufám. Vždyť je tam Fin
Petr Lukeš píše:
No, existuje kusá informace ...
JimiX píše:Petr Lukeš píše:
No, existuje kusá informace ...
Děkuju moc za info Petře.
Na toho švýcara je na netu pěkný Walkaround. Budu tedy doufat, ze předloha pro můj model je taky kovová, standardně s dřevěným křídlem. Z toho Švýcara se dá dost odečíst, tak uvidím.
JimiX píše:Ok. Díky. Tak já to udělám ve stylu "něco mezi". V mém modelu je kupodivu acetát krásně průhlednej a bez zažloutnutí. Otázkou je, jestli ta dobu stavby nezežloutne
Alfred Riedel píše:Materiál firma nakupovala od dodavatele stále stejný. Vždy roli, namotanou na kartonové trubce, jako průhledný koberec to vypadá. Ovšem nékteré šarže žloutly, jiné ne. Nikdo neví v čem to bylo
Uživatelé procházející toto fórum: jezekm, Jouza, Petr Martinek a 32 návštevníků