U mě je to pořád, evidentně to nikdo nevyřeší, takže přepnu kačky, jazyk...
Aleš R. píše:Pane Šulci, na eshopu máte Delfína, kde se prosím vás dají najít ty HGW wet-transfery k němu? Měl jsem za to, že to bude nabízeno současně u vás. Ď.
Skyd píše:Také bylo řečeno, že se vyloženě nejedná o českou limitku a zabýva se těmi liberatory celkově ..
milan petr píše:Už zase (nebo pořád?) haprujou cenovky. Přihlášenej v češtině a skáčou mi tam dolary
Aleš R. píše:Nesrovná, věřte mi.
Vl.Šulc píše:milan petr píše:Už zase (nebo pořád?) haprujou cenovky. Přihlášenej v češtině a skáčou mi tam dolary
Jj. To asi fakt nikdo nevyřeší. Prý po přihlášení se to srovná.
Hummer píše:Nesrovná, právě naopak, včera až po přihlášení jsem vás měl najednou anglicky, ale stačí jeden klik. .
Truhlík píše:Dobry den pan Sulc.Uz druhy rok ma Aires problem s nemeckymi MK 108-dosli...Aka je moznost,zeby Eduard predaval jednotlive zbrane,tak,ako to robila konkurencia?Vdaka za odpoved,Marek
Hummer píše:Dělám to tak, že myší najedu na vlaječky, ony se rozbalí a JEDNOU kliknu na tu českou. Hotovo. Platí pro PC.
Truhlík píše:Truhlík píše:Dobry den pan Sulc.Uz druhy rok ma Aires problem s nemeckymi MK 108-dosli...Aka je moznost,zeby Eduard predaval jednotlive zbrane,tak,ako to robila konkurencia?Vdaka za odpoved,Marek
Tak este raz.Snad mi pan Sulc odpovie...
Racochejl píše:Možná blbej dotaz. Nebude nějaký přebal delfína i s knížkou?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků