Discus pilot píše:romanisko píše:nemate niekto fotky "Lady be Good?" zatial som vela toho vela nenasiel..len trosky, celu masinu nie.
Lady Be Good fotená z Vulcana
vsetky lietadla mam rovnako rad...len nie v rovnaku dobu.
Discus pilot píše:romanisko píše:nemate niekto fotky "Lady be Good?" zatial som vela toho vela nenasiel..len trosky, celu masinu nie.
romanisko píše:niekde som videl aj fotky niektorych clenov posadky.Discus pilot píše:romanisko píše:nemate niekto fotky "Lady be Good?" zatial som vela toho vela nenasiel..len trosky, celu masinu nie.
bboris píše:Čumák som naimplantoval, interiér ešte nie, ten povkladám až nakoniec. Makal som na motoroch - vám poviem, že dať to dokopy ... Nesedelo to niekde aj o 2 mm. A ryrie na trupe posunutá jedna polovica oproti druhej tiež asi o 2 - 3 mm. Proste vytmeliť až po koreň krídla, zabrúsiť, vyleštiť a preryť. To všetko na prenitovanom modeli. Hrôza! Preryté už mám všetko, ešte donitovať celé motory a spoje na trupe, vrátane spomínaných opráv. Po návrate zo súťaže v ML zasa zapracujem!
Liberator od Academky nekupovať!
Zpět na Skupinové a tématické stavby
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků