Stránka 311 z 380

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 12:25
od Tkadlec Jaroslav
Dnes hovězí steak z květové špičky, omáčka z červeného vína ,červená cibule,balsamico ,česnek, máslo,pečené brambory,pošírovaná a glazovaná mrkev a cupcekes s čokoládou jako zákusek. :grin: :grin: :lol: :)

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 14:03
od InDoSeK2
Ale ten steak je krutě vysokej!!! :P

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 17:56
od Petr Ladman
Dnešní oběd, Skopové na česneku, br. knedlik, listový špenát

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 18 lis 2017, 18:41
od Tkadlec Jaroslav
jo jo to je v poho jídlo taky skopové bych si dal mám kůzlečí tak to taky někdy prdnu na plotnu :D

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 12:11
od Tkadlec Jaroslav
králík na černém kozlu a bramborový knedlíky :grin: :grin: :lol:

králík na kozlu jel nebo kozel na králíku jel :grin: :grin: :grin: :grin:

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 12:39
od Petr Ladman
Pěkné, jedlé,ale ,že to černý pivo udělá skvělou šťavku? (:)

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 13:01
od Tkadlec Jaroslav
jo jo to jo vůbec nepřidělával vody ani vývar základ špek a cibule, česnek, tymián a pivo, máslo na zahuštění nechal vyvařit

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 13:53
od David Koktavý
Vidím, že nejvíc příspěvků sem dává Jarda. Ten vzhled a rozmanitost porcí je úžasná a profesionální. Můj osobní názor sice je, že nemá smysl nad tím strácet čas, když se to pak stejně seže...re a v h..o obrátí, nicméně i tak skládám velký obdiv.

Abych tady trochu snížil laťku nějakým amaterským pokrmem velice občasného skorokuchaře, tak tady něco z mé zahrádky. Začínáme pokusem s výrobou másla ze smetany. Tato myšlenka mně napadla když se začlo zdražovat máslo. Tohle sice vyjde o neco dráž, ale chutˇově se to nedá srovnat. Navíc se člověk během výroby může nacpat šlehačkou :-D
maslo.jpg


a pokračujeme dnešním obědem. Maso jsem kořenil od oka apodle toho to dopadlo. Hodně pepře, málo soli a bylo jakési suché. Nicméně jíst se to dalo a chutnalo.
K tomu jsem načal domácí Lutěnici, kterou jsem dělal na podzim...
kuch_1.jpg

kuch_2.jpg


kuch_3.jpg

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 19 lis 2017, 16:19
od Petr Ladman
No vidíš Davide, ale pěkné to máš.... (:) To maso máš mleté? Dals vajíčko? do masa?

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 12:42
od Tkadlec Jaroslav
už se to upeklo Roastbeef jinak dělal hříbkové rizoto :grin: :lol:

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 13:19
od Petr Ladman
Včerejší večeře, zapečené rybí fillé....

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 13:25
od Tkadlec Jaroslav
a československá obloha :D :grin: :grin:

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 16:36
od Petr Ladman
Co je na tom československého? Dyk je to čerstvá zelenina, co bylo v lednici, paprika, rajský, ředkvička.... (:)

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 20:39
od Tkadlec Jaroslav
tak jinak čerství beru ok jen nudny kdyby jsi udělal k tomu z toho salát a nandal to jinak tak nepíšu československý :grin:

Re: Kuchařka, aneb nejen modely živ je modelář

PříspěvekNapsal: 20 lis 2017, 21:50
od David Koktavý
Petr Ladman píše:No vidíš Davide, ale pěkné to máš.... (:) To maso máš mleté? Dals vajíčko? do masa?


Ano maso jsem pomlel. Vyšlo to cca 30%hovězí a 70% vepřové. Bohužel zvolil jsem špatnej druh. Chtělo to vepřovou krkovičku (?) aby to pouštělo mastný. Takhle to bylo úplně vysušený. No pro příště... Jinak to neměly být karbanátky, takže žádný vejce, nebo cibule apod.