Vidím, že nejvíc příspěvků sem dává Jarda. Ten vzhled a rozmanitost porcí je úžasná a profesionální. Můj osobní názor sice je, že nemá smysl nad tím strácet čas, když se to pak stejně seže...re a v h..o obrátí, nicméně i tak skládám velký obdiv.
Abych tady trochu snížil laťku nějakým amaterským pokrmem velice občasného skorokuchaře, tak tady něco z mé zahrádky. Začínáme pokusem s výrobou másla ze smetany. Tato myšlenka mně napadla když se začlo zdražovat máslo. Tohle sice vyjde o neco dráž, ale chutˇově se to nedá srovnat. Navíc se člověk během výroby může nacpat šlehačkou
a pokračujeme dnešním obědem. Maso jsem kořenil od oka apodle toho to dopadlo. Hodně pepře, málo soli a bylo jakési suché. Nicméně jíst se to dalo a chutnalo.
K tomu jsem načal domácí Lutěnici, kterou jsem dělal na podzim...