jo to je ták ti to povím za vše platíš za práci,skladování atd ...
Už jsem to tu psal drůbež kupuju chlazenou a porcuju sám kačena celá byla asi za 70kč za kilo tak 2 a něco měla rozporcuju stehna vzlášt ,prsa a skelet máš hned z toho 2 jídla plus polívku ,když upečeš celou kosti vyhodíš prsa jsou trochu suchá ...a to samé udělám vždy u kuřat atd...když chci celé kuře upeču celé
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Tak jsem udělal gulášek, no ve finále, přes velkou snahu moc nepálí (tedy mně ..), neboť jsem se neorosil na čele. K němu bramborovej a kynutej knedlik, samo domácí, a čerstvě nastrouhaný křen...
Přílohy
Obyčejný, pikantní guláš
Stavím(spíš lepím-patlám) Osu 1:48
Dokončeno 2023: Fiat Cr-42 Ital, Macchi C.202 Ital, Hawker Hurricane Mk.1 Fin, Bristol Blenheim Fin, Brewster Buffalo Fin, Fw-190F Maďar, IAR-80 Rumun, FW-190D-13, 3x Fw-190A-8, Bf109E-3, 2x Bf-109F-4, Ta-152C1 vše Německo Dokončeno 2024: Bf109E-4, Bf109G-6 Němci, 4x Avia B-534, 2x III serie, 2x IV. serie, SvZ