Ta poslední fotka již je lepší, ale stejně se neubránim dojmu, že kulák by měl být v barvě děloviny a ne kama. A ten lauf by chtěl asi kovovej (pokud ho někdo dělá), takto je tam vidět začisťování dělící roviny.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Chvíli mi trvalo, než jsem přišel na to, že kulák je kulomet...pokud ano, tak ten je v gunmetalu S tím laufem máš recht, ta dělící rovina mi nějak unikla.
Určite to vyzerá lepšie. Každopádne, pár predošlých modelov mi prišlo lepších. Možno to na fotkách stále nie je ono, ako píšeš...
Mne sa osobne v poslednej dobe osvedčilo nanášať pigmenty veľkým, tvrdým štetcom a príliš ich neroztupovávať. Vytvorí to taký "zrnitý" efekt a vyzerá to zaujímavo. Taktiež pár ťuknutí tmavým washom vytvorí zaujímavé a pritom decentné vlhké fľaky, ktoré sa dajú aj dobre roztupovať do stratena.
Najslabšie vidím pásy... ja som na Stugu skúsil novú metódu na pásy... výhodou je, že sa to dá aplikovať aj na plasťáky, gumáky.... na to stačí aj veľmi slabo pigmenty a vyzerá to podľa môjho názoru gut...
Jo, s pásy jsem si moc práce nedal. Ale jsem docela spokojený, fading a wash se mi moc nepovedly, ale nakonec jsem to docela spravil. Asi by to chtělo ještě dodělat, ale už jsem ho chtěl mít z krku ve vitríně.