No,co bych ti tak k tomu rekl...predem snad,ze po tom kiksu se sachtama jsem necekal ze to takhle dotahnes.Ale na druhou stranu na me ten model pusobi dost upatlanym dojmem a nemuzu se zbavit pocitu,ze vetsina patiny byla udelana tak trochu nerizene a spise nahodou.Na pristim modelu zkus zpomalit a uvidis ze to pujde o 100% lepe.Sleduju tvou stavbu letounu "Lady of the dark" a musim rict ze ten kokpit je uz ted o tridu vyse nez na helldiveru.Drzim ti palce at se podari....ale zpatky k Helldiverovi,zkusim ti napsat par postrehu co jsem tak stihnul vykoukat tak to prosim neber jako kritiku ale rady pro priste
1) Zatimco na kridlech je patina celkem prirozena,tak naopak na VOP a SOP je to upatlane hrozne moc a navic plosne takze to vypada jako by to letadlo tahalo celej den zadek v uhli.Zkus patinu zamerit jemneji a bodove,a hlavne na mistech kde je mala pravdepodobnost uspineni si to dvakrat rozmysli nez tam sahnes stetcem protoze se to pak opravuje jen velmi tezko.
2) Ten bilej spodek vypada nic moc ale co jineho se dalo cekat u natirani bile.Tolik vrstev nikdy dobroutu neudela takze pokud do budoucna neplanujes koupi airbrushe tak bych popremyslel aspon nad bilym sprejem aby si dosahl slusneho vysledku.
3) Dalsi kamen urazu je vyplet anteny,ta je silene provesena a vubec neprirozene pokroucena coz modelu ubira hrozne moc.Nevim cim si to delal ale treba me se osvedcila muskarska nit,je bezne k dostani v rybarskych potreba,klubko za cca 30,- ti vystaci na cely zivot a krasne se s ni pracuje.Je dobry si udelat z tenkeho dratku ocka,ktere sekundakem nalepis na sloupek anteny a SOP.Mezi ne pak staci napnout vyplet a mas vystarano.Navic to muzes kdykoliv predelat a vyplest znova bez zbytecneho upatlani lepidlem,kdyz se ti vysledek nelibi.
4) A abych ti to jen nekritizoval tak musim pozdvihnout i to,co se mi naopak velmi libi a tim je zvyrazneni perforace klapek.To vytazeni cervenou barvou je vyborny napad jak bez predvrtani naznacit derovane klapky a na tom modelu to vypada opravdu dobre takze za to ti tleskam
Celkovy dojem z helldivera je spise smiseny a chce to pritlacit na cistote ale i tak ma svoje kouzlo a verim ze ti udelal radost.Tesim se na dalsi tvoje modely a preju ti at te modelarina bavi