Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Konverze AIMS na verzi P1 aplikovaná na klik klak model Ju 88 C od HB v 1/72. Doplněny jsou od AIMS ještě nové motory, vše je přeryté, protože rytí tam prakticky nebylo, kompletně nový interiér v mezích možností klik klak modelu za použití leptů Eduard, odlitků CMK. Dalšími doplňky jsou kola a zbraně od Eduard a z Hasegawy je použitá směrovka, nové kovové vrtule a kužel. Kryty podvozků od Revell.
Přílohy
Naposledy upravil Jan Pavlik dne 12 kvě 2024, 09:19, celkově upraveno 1
Díky...konverze je určená na Céčko od Revell, takže to zase úplně moc nesedělo a musel jsem vanu dole dotmelit. Mě toho Céčka od Revell bylo líto, jelikož ho syslím na přestavbu na C4, kterou mám nyní rozdělanou. Letos chci dát deset Junkersů, tak uvidím zda to stihnu. Tak z toho důvodu jsem zvolil Céčko od HB jelikož je k dostání za 300 kč a Revell je bohužel nesehnatelný. Za ty prachy je to nejlepší volba. Rychlostavba, jen je potřeba jej přerýt a vyměnit pár dílů a detailů, aby se na to dalo koukat.