Stavba naprosto pohodová a klidně bych ji střihnul znova. Kdo neviděl včera v Prostějově, vidí dnes. A určitě ještě někde na soutěži bude. To ošlapání u křídla je v reálu hnědé, fotka to výtahla moc do rezava.
je to postavené moc hezky,akorát se mi nelíbí to,že je dnes moderní to stínovat,washovat a prasit kvůli zatraktivnění povrchu. Přitom tyhle mašiny lítaly tak krátce ! Dyk mnohem dýl se piloti cvičili na JAKu - 23 a na spárce...stejně ty otevřené zbraně. Vypadá to dobře, až na to, že naše švalbiny lítaly se zaslepenejma výstřelníma otvorama a rozhodně odzbrojené kvůli snížení hmotnosti. Nečetl jsi "921,start povolen" ? ( jestli tahle mašina je vyjímka,beru zpět a omlouvám se ) každopádně na druhou stranu je to hezky,čistě postavené... V tvojem věku a ani teď se mi o takových výsledcích ani nesní...tleskače si zasloužíš i za tuhle verzi
Moc hezky postaveno ! Na fotkách trochu lezou obtisky a nýty jdou místy trošku šejdrem, ale to je daň za to, že kromě stavění ještě i dobře fotíš . Jestli zbraně (kanály) byly či ne a míru olítání neřeším. Stavba fajn .
Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
Potvrzuju však, že tyhle ávky měly zaslepené otvory kanonů- viděl jsem to osobně v Kbelech. Avšak muzeální mašina se vždycky musí brát s rezervou, že jo.
Povrchovka je krásná
pozn.: Do Kbel vyrazím znovu- hodlám si tám vymínit, vyfocení určitých detailů. Kdo z Vás by měl zájem vidět fotku nějaké partie letadla hodně z blízka- stačí mi napsat SZ a já mu to až tam budu vyfotím- to poté hodlám dát i do Walkaroundu- to se týká i jiných letadel- samozřejmě né jen Schwalbiny.
Bohužel jsem nevyfotil předek, ale aspoň se můžeš mrknout na povrch té "skutečné"...i když jí tady asi viděl na vl. oči každej.Jo a ještě jedna věc k zamyšlení= čuměl jsem čuměl a po nýtu na skutečném letadle ani vidu, ani slechu......
Naposledy upravil Jirka_Holub dne 10 říj 2010, 10:46, celkově upraveno 4
Honzo, moc pěkná vlaštovka.Naživo vypadá ještě lépe.
Dokončeno 2025: (3) HAL Ajeet, TKS-D, Payen PA-22 Don't touch a single thing. — "Mutt" Summers's comment from the cockpit of the K5054 after maiden flight, 5th March 1936. WALKAROUNDY!!!
Kedze o tieto stroje sa zaujimam len veeeeelmi okrajovo,neriesim otvory kanonov,nity atd.,ale model je postaveny nadherne,velmi pekna praca,si talent. Velmi rad by som sa s tebou stretol v Telforde (ak budes mat flasku slivky este radsej )
Honzo, je to fakt sqělý kus Sem tam ne úplně povedený nýtek už byl zmíněn (třeba na levé straně trupu svislé řady pod kabinou, nýtky tam jsou malinko jaksi namnožené ), výsledný dojem je ale fakt perfektní. Je jasné, že sis modelářské techniky hodně dobře osvojil