Po dokoupení všeho možného i nemožného se cítím připraven,začít stavbu tu na modelforoum a zdárně ji i dokončit do konce, s vaší pomocí samozřejmě. Dopředu říkám že mým cílem není stroj podle fotografie,ani ztvárnění něčeho do čeho se naleje benzín a ono to jede,jde mi o to se pokusit postavit něco co neurazí jak vás vážení modeláři tak především mojí přítelkyni
už teď říká že jsem do modelaření nastrkal tolik že by snad i živý kůň vyšel laciněji
čtu toto forum už dost dlouho a spoustu technik a přípravků jsem si vyzkoušel na modelech předešlých,vždy to dopadlo tak že např na prvním modelu se mi vyvedl fading a zazdil to chiping,na dalším se mi odřeniny líbili ale zazdilo to bahno atd atd
věc která mi doteď nejde je čistota stavby,to je můj největší boj.Takže se předem omlouvám všem které pohorším,naštvu a urazím a předem prosím vrtejte do mě,mějte připomínky,názory a nápady,prosím především korkiho,jeho názorům tu na MF fandím a je to to co mi pomůže asi nejvíc,opravdu jde mi o reálné názory na celek i detaily (ne jako na mig forum kde tobias na model který vypadá jak kdyby upadl do kaluže napíše ,, líbí se mi odstím bahna"),na druhou stranu,opravdu nechci řešit každou pružinku a nechci se patlat s vyřezáváním sklíček a kupovat resinovou trubku která vede od nikud nikam jen proto že má průměr o 5 mm menší a poprosím nechte si názory tipu " hm pěkné" nebo "docela dobrý" nic mě to nedá a se stavbou mě to nehelpne,na druhou stranu se nebojte otázek z mojí strany tipu a co je to wash? lištu "hledej" vidím

Takže Model dragon, lepty eduard ( jde mi hlavně o blatníky,chci udělat boji a vítěstvími ověnčený stroj ), pásy friul ( premiéra), ve stavebnici jsou totiž pásy v rámečkách,člověk by čekal alespoň magic tracky ale co už
a figurky miniart ( ilustrativní foto pouze,pokud budou koukatelné dodám,pokud ne ne 
tak s chutí do toho a půl je hotovo!