Tak popri P-47 som sa pustil ešte do stavby tohoto mixéra. Stavba zatial ide v pohode, akurát začisťovanie trubkovej konštrukcie je prácička za všetky drobné.
Naposledy upravil Ján Paulík dne 14 dub 2013, 12:41, celkově upraveno 1
Tak pomaličky začisťujem, dnes som skompletizoval a nafarbil motor:
Akurát keď som sa ale chcel pustiť do výfukového potrubia zistil som že v rámčeku mi chýba diel 10B, hľadal som ho v krabičke, okolo stola či nahodou nevypadol ale vypadá to tak že Italerka mi ho "zabudla pribaliť" tak premýšlam o náhrade....
Naposledy upravil Ján Paulík dne 14 dub 2013, 12:42, celkově upraveno 1
Dnes som troška zapracoval na kokpite. Dopadlo to takto. Vrch pristrojoveho panelu ešte budem musieť opraviť lebo ako som lepil budiky trošku sa mi tam vycákal sekunďák
Držím palce, tiež ho mám doma. Asi najviac bude záležať na prevedení trubkovej konštrukcie, ktorá je v stavebnici pomerne hrubá, jej prílišná mohutnosť vyniká predovšetkým v zadnej časti. Ale dá sa z toho dopracovať k slušnému výsledku.
Ďakujem. Jo ta konštrukcia mi dáva zabrať, pomaličky ju začištujem bojim sa aby som ju nepolamal ale už by to malo byť ok tak snad zajtra ju zlepim už dokopy
Tak to je zklamání, taky jsem chtěl Siouxe pořídit. Ta "kvalita" výlisků odpovídá stáří formy... Podobnou má bohužel i Kiowa z roku 2012 a to je prý 100% new moulds... Přeju mnoho síly do stavby
Martin Sporka ...all those moments will be lost like tears in rain...
tak zllepil som trubkovu konstrukciu, chce to trocha tmelu a smirglu. Ale nieako sa nemozem dokopat k poriadnej robote, buduci tyzden mam volný tak snad to dotiahnem ku koncu
Tak konečne som sa dnes nakopol do nieakej tej práce. Kokpit skoro hotový, nasucho spasované, kabínku som pripasoval a našťastie sedí tiež takže nemal by byť problém. Ešte nieake dorábky a prilepím to k sebe.