takže další mírný pokrok. Slepil jsem křídla k sobě. Musel jsem hodně brousit při lícovaná ale ani tak jsem se nevyhnul broušení po slepení. Lepil jsem to revell Contact a počkal pár hodin poté jsem to celé zbrousil celý spoj přetřel vteřinovým lepidlem (gelová tamimya) a chvíli počkal a poté znova přebrousil. Měl jsem nápad že bych to tím vteřiňákem vytmelil ale pocit že na odtokových hranách mi vznikla občas malá spára a ta se mi nedařila vytmelit vteřiňákem. Takže zkusim asi použít tamiya tmel na to ... nebo máte lepší nápad? Poté jsem blbnul s vrtulí. Bylo to složité na slepení aby to bylo aspoň trochu rovně. Ke všemu každý dílek bylo potřeba hodně brousit aby se aspoň trochu podobal vrtuli

. No poté jsem slepil půlky trupu k sobě.
V zádu u zadního kola jsem dolepil plastové destičky tak aby nebylo vidět do trupu a bylo k čemu vlepit kolo.
Bohuželu u polovin trupu v zádu vznikla docela velká mezera... viz. foto. máte nápad jak se jí zbavit? Napadlo mě miliputem vyplnit díru a poté vyhladit..nebo lepší nápad?

No a další věc. Při pohledu ze předu jsem si všimnul, že tam vzniká poměřně ošklivý detail u sání. (podle mě to je nějaké sání do motoru) Nemáte nápad jak to upravit tak aby to vypadlo? Zatím mě napadlo opatrně odvrtat a za tím natřít na černo a nakonec tu vrtuli vlepit tak aby částečně zastírala vzniklou díru.
No a když jsem měl v ruce foťák tak jsem vyfotil svůj bordel na stole

A dneska bych vybrosit spoje na trupu a pořešit tu škvíru vzadu. Tmelit pokud to zase bude malinkaté mezerky plánuji vteřiňákem.
PS: to letadlo je pouze nasucho slícované i s vrtulí.