Protože mi doma chyběl Mustang, a protože mě Downloader v celku inspiroval svou stavbou červenoocasého Mustanga, šáhl jsem i já po stejné stavebnici. Vzhledem k tomu, že s obtisky od Akády nemám nejlepší zkušenosti, zapátral jsem ve svých zásobách obtisků a našel taky červenoocasého Mustanga od Lt.Clarence Lestera ze 100FS/332FG. Malá citace z návodu dekálů od TallyHo: Lester se proslavil tím, že jako první černoch sestřelil během jedné mise tři nepřátelské letouny.
Je to můj první pokus o kováka a tak si dovolím zveřejnit dosavadní průběh stavby.
Model jde dokupy opravdu v pohodě. Já použil ještě barevné leptíky od Edíků. Jinak ale chci aby stavba byla co nejsnadnější a tak žádné další úpravy neplánuji.
Dnes jsem se pokoušel odlišit pár panelů na křídlech i trupu.Vím, že křídla byla sice barvena,ale já chtěl na tomto Mustangu vyzkoušet i maskování a odlišování panelů. Myslím že na poprvé to nedopadlo špatně. A model to zcela nezazdilo.

veľa štastia pri stavbe prajem
snáď sa podarí lepšie ako mne 
. A myslím, že by opravy byly spíše jen kosmetické, proto ho asi budu nucen přehodit celtou, vzhledem k tomu, že Mustanga i s Jeepem umístim na letištní plochu, tak bych jen poprosil, zdali někdo nemá foto, na zaplachtovanou příď. Já bych chtěl udělat něco ve stylu rolované plachty od přídě k tomu čeilnímu štítku, třeba i s druhou částí plachty už ve srolovaném stavu.