dovolte, abych představil jednu z mých dalších nočních úchylek - překopávku beaufightera MK 21 od frogu na první prototyp tohoto slavného letadla z července 1939, kdy létal v barvě kovu, pouze s výsostným označením RAF a číslem R2052. model, který sochám již čtvrtý rok s menšími, či delšími přestávkami, je celý přerytý, onýtovaný, s upravenými motory na verzi Hercules I-SM, bez výzbroje, s jinými vrtulemi a dalšími detaily, které bylo vůbec možné zjistit, protože prototyp byl během zkoušek různě upravován od výměny motorů až po první kamuflážní nástřik. model má znázorňovat letoun v ranném stádiu provozu
jsou to alclady- chrom, stainless steel, dark aluminium, GSI mr. metal color chrom silver a leštitelná agama stříbro, střídavě na různých plochách a panelech
Panenko skákavá. Tento Beaufighter s krásným kovovým nejty posetým povrchem vzniká z toho křivého otřepy a propadlinami posetého Mořského Istrebitěla od Ogoňku/Nova?
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Imacik píše:tak toto je pecka... ten moj takto isto vyzerat nebude.... sa pekne hras s tym. ja neviem kde splasit na ten moj nove motory asi ich vyrobim.. co uz
motory jdou použít a předělat např.z corsaira od směru- mají podobný kapoty, upravíš reduktor atd a trochu to připomene hercules. motory hercules I-SM na prototyp mám od našeho předsedy kpm,odlité z autotmelu, kdy je vytvořil z nějaké předlohy, o které mi nechce nic povědět (protože si to možná už nepamatuje) jen jsem je trochu dolepil detaily a usadil do původních odfrézovaných krytů, které jsem doplnil oplechováním z tuby ze zubní pasty. nemusel jsem to ani barvit, stačilo jen doleštit ten plech leštítkem a doplnit rychloupínáky a pásováním z lesklé samolepící stříbrné pásky