Tohle bude mazec, aspoň pro mě. Bude z toho verze Coastal Command, ta bílá kamo se mi strašně líbí. A bude to bez doplňků, jenom masky. Jsem si vědom nedostaků stavebnice, ale u týhle verze je řešit nebudu. V budoucnu mám v plánu postavit ještě jednoho a to ve verzi Mk. I v noční bombardovací verzi a na tu tady mám Big Eda a chci koupit opravnou sadu na chladiče a vrtule od AML. Budu rád za případné rady a připomínky, než něco zvoslím
Držím palce! Ja sa chystám pri stavbe Mk.I skombinovať krídlo s motormi (a možno aj ZChP) zo starého Matchboxu s trupom, podvozkovými šachtami z nového Revellu.
Já jsem se na tuhle stavbu taky moc těšil. Je to krásná stavebnice. No nic, pustím si nějaký bigbeat a jdu lepit, třeba ještě dneska stihnu stříknout kokpit surfem.
Jde mi to pomalu... Nechal jsem se inspirovat Lochym a nalepil tam Zoom sadu od Edy. A jako mapa posoužil kousek letáku z Penny Příště si musím na pracoviště vyvěsit ceduli s červeným nápisem Zatmel díry po vyhazovačích! No, ono vevnitř to nebude moc vidět a kdyby se takový problém vyskytl zvenku, tak mojí pozornosti už fakt neuteče.
Není to úpa nejlepší, stále musím zapracovat na čistotě.
Gunze H, tusim že 312, to je odstín, který byl předepsán u Hurriho od Gawy, tak ho používám na všechny anglány. Snažil jsem se zesvětlit středy panelů a tím washem semt to zabil..
Kontaktní foto, moc času jsem poslední dobou neměl. Jestli půjde vše podle plánu, dnes doladím nějaké broušení, detaily a zítra půjde do surfu a pak to pofrčí Pohrávám si s myšlenkou, že trup a křídla nastříkám zvlášť, včetně kamo a slepím to až pak. Ono to na sebe sedí velmi pěkně. Pak teprve bych dal lak a nějaký oleje...
Trošku jsem zapátral a zjistil jsem, že sada AMLA72044 je sice označená jako pro verzi Mk.V, ale pasovala by i na moji verzi. Kdybych to věděl dřív, možná bych do ni šel. Teď u je to jedno, ale až budu stavět noční verzi, tak si pořídím tu si s Gallay chladiči.