Nevím Pavle, jakej máš na Macchi C.200 od Italky názor, ale ten můj je "zlatej Classic Airframes"!!!! Pozdější přepracovaný Special Hobby alias PCM tu Italku strká naprosto s přehledem do kapsy... Italové a ani neumí pořádně udělat svoje éro

Bočnice jsou každá jinak vysoká a taky jinak dlouhá
Základ kokpitu s rozplizlými detaily a neskutečně přesazenými drobnými díly plnými otřepů. Ještě že do kokpitu skoro není vidět...
Motorový kryt seskládaný z asi devíti dílů. Skvělé jsou sešikmené kapky, aby jim to šlo vytáhnout z formy

vůbec nevím, jak to budu opravovat. Rozdělená část motorového krytu, která může být na sestaveném modelu oddělená se při sestaveném krytu musí vycpat destičkama 0,4 mm a pak vytmelit, jinak na spojích vzniknu parádní škvíry. Kryt jsem tmelil i zevnitř a ještě vytmelím ty díry do kapek. Doufám, že tam nebude moc vidět. Motor použiju ze stavebnice s tím, že odřežu všechny zdvihátka a nahradím drátky. To je zcela nepoužitelné.
Oddělené zcela nemodelové klapky jsem zcela vylil sekundovým lepidlem a zevnitř křídla pojistil plastovými destičkami. Následně jsem veškerou paneláž a 0,5 mm díry (patrně nýty

) přetmelil dvojsložkovým tmelem Tamiya Polyester Putty...
Vlepená motorová přepážka je zcela špičková záležitost. Pokud jí perfektně vlepíme do křídla, pak letí směrem dopředu a je šíkmo. Je nutné jí naříznout, zlomit a zafixovat do kolmé polohy. Další skvělou zprávou je, že to absolutně nekopíruje průřez trupu, takže vzniknou po obvodě senzační škvíry. O vybavení podvozkové šachty se nemá smyslu bavit vzhledem k tomu, že je to natolik nepoužitelná část, že je nejlepší celek vyvořit vlastními silami z plastových destiček...
Ale nejstrašlivější částí stavebnice je neskutečně měkký plast. Musí se tedy co možná nejopatrněji rýt a brousit, protože v mžiku se proryjete, či probrousíte skrz

Pro mne to je jedno z největších zklamání z nových modelů od Italerky hned po jejich Aradu 196 ve čtvrtce, které je ale znatelně lepší, byť stavebně a detailově naprosto příšerné