Hawker Hunter FGA.9 (Revell, 1/72)

Hawker Hunter FGA.9 (Revell, 1/72)

Příspěvekod Feki » ned srp 08, 2010 12:08 pm

Pekny model krasneho lietadla, kamuflaz bude s cervenymi doplnkami z krabicky. Tvarovu presnost ma ani nenapadlo kontrolovat ale rozhodne to ako Hunter vyzera. Detaily v kokpite a sachtach su pomerne slusne, mozno by to chcelo vymenit sedadlo ale myslim ze do vitrinky bude stacit aj to za stavebnice. Je mozne otvorit brzdiaci stit a vychylit klapky co asi aj vyuzijem. Na podvesenie su prilozene dva druhy nadrzi, neriadene rakety a AGM-65 pre svajciarsku verziu.
Nejake tmelenie som potreboval hlavne na nose trupu pred kabinou, medzi dolepovanym dielom s kanonmi/prednou sachtou a trupom a aj na dolepovanych koncovych oblukoch kridel. Vacsinu tychto problemov som si zrejme sposobil sam takze sa nieje coho bat :roll: . Prednemu stitku bolo treba trochu pomoct aby zapadol na miesto, spojenie s posuvnou castou je v pohode... Teraz som po surfe, miesta vyznacene ciernou bude este treba upravit a mozem zacat so striekanim. Prvy krat som vyuzil bratov stativ na fotak takze snad sa bude dat na tie obrazky aj pozerat :D
Přílohy
04186bt.jpg
DSC04865.JPG
DSC04868.JPG
Martin "Feki" Fekár, 20 rokov
Naposledy postavene: Rafale M (1/144, Revell) a AH-64A (1/72, Academy)
Prave staviam: Hawker Hunter FGA.9 (1/72, Revell), Saab J-35J Draken (1/72, Revell) a Hawker Sea Hawk FGA.6 (1/72, Hobbyboss)
--Zhanam 1/72 stavebnice svedskych stihaciek - Tunnan, Lansen
--Zhanam celny stitok na Hawker Sea Hawk FGA.6 (1/72, Hobbyboss)
Feki

Re: Hawker Hunter FGA.9 (Revell, 1/72)

Příspěvekod Feki » pon srp 23, 2010 6:21 pm

Trosku som sa posunul, nastriekal som spodne plochy - podla navodu maju byt bielou ale na Hunteroch sa pouzivala High Speed Silver a od roku 1966 Light Aircraft Grey. Kedze staviam stroj z roku 1979 namiesal som svetlu sedu z Revell Aqua 374 a 5, mozno mohla byt este trochu svetlejsia ale ved ja to prezijem :D . Kazdopadne, spodok je zamaskovany a pustil som sa do hornej sedej - najprv som namiesal podla navodu tmavu sedu Revell 79 s troskou modrej 56 ale vysledok bol prilis tmavy a prilis do modra takze som to nakoniec musel zosvetlit bielou. Odtien sa mi uz teraz celkom pozdava no ale ved posudte sami, kto ma nejake vyhrady nech prehovori teraz alebo navzdy mlci :D Nasledovat bude horna zelena a cervene doplnky, ked naberiem odvahy pokusim sa trochu rozbit povrch airbrushom ale kedze prave nefunguje ako by som si predstavoval neviem ci to neposuniem niekedy do buducnosti...
Přílohy
DSC04875.JPG
Martin "Feki" Fekár, 20 rokov
Naposledy postavene: Rafale M (1/144, Revell) a AH-64A (1/72, Academy)
Prave staviam: Hawker Hunter FGA.9 (1/72, Revell), Saab J-35J Draken (1/72, Revell) a Hawker Sea Hawk FGA.6 (1/72, Hobbyboss)
--Zhanam 1/72 stavebnice svedskych stihaciek - Tunnan, Lansen
--Zhanam celny stitok na Hawker Sea Hawk FGA.6 (1/72, Hobbyboss)
Feki

Re: Hawker Hunter FGA.9 (Revell, 1/72)

Příspěvekod pooky » pon říj 04, 2010 10:10 pm

Ten diel s kanonmi si nemusel tmelit, stacilo srazit hrany trupu v miestach kde ten diel dosada - potom sadne uplne v pohode
pooky

Zpět na Nostalgia Cup 2010