Guardians Of The Galaxy - Baby Groot na objednávku (Funko POP!) Rýchlovečka v mojom podaní - viac ako rok od zadania - prerábka hračky od firmy Funko. Plastový Baby Groot s hlavou na pružinke prerobený do trochu pozerateľnej verzie.
Parádně namalované, moc se mi to líbí Jen nemůžu skousnout ty fotky popsané jak nákupní lístek, ale chápu, že je to tvůj způsob prezentace po kterým je mi ho**o
Napoleonic Line Infantry Waterloo 1815 (28 mm, Perry Miniatures) Finálne foto mojho úvodného 28mm napoleonského projektu - moja prvá partička vojakov z bitky pri Waterloo - francúzi sú (vpodstate) hotoví. Takže teraz mi nič nebráni vrhnúť sa na ďalšiu partičku maníkov vo farebných uniformách z jedného z najkrajších období histórie (tak aspoň čo do uniform ))...
Pokiaľ máte chuť, môžete za tento projekt zahlasovať na stránke Putty & Paint:
Hotová poľská Vistula Legion síce nemá toľko mužov, ako Francúzska pechota, ale zase sú to veľmi pekné modely (aj napriek pôvodnej nedôvere k Warlordiemu spracovaniu). A o to príjemnejšie sa celá légia robila - s vedomím, že budú skôr hotoví Mám teraz dosť času si rozmyslieť, do ktorej ďalšej armády sa pustím...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...