Takže musím změnit velikost gifu našeho klubového loga, neb přesahuji jedním rozměrem (výškou) novou danou velikost, ačkoliv druhého rozměru zdaleka nedosahuji, stejně tak velikost 6,7 kB zdaleka nedosahuje limitu a při novém zmenšení je text v něm uvedený na hranici čitelnosti viz. ukázka dole?

80x80 pixelů je ještě z hlediska zobrazování přijatelné. K čemu mi je 4x větší šířka, když mám v podpisu ustálenou formu klubového znaku, který má rozměry čtverce a přílišným zmenšením dojde ke značnému zkreslení? Pokud je to kvůli rolování, tak snížením počtu řádků textové části podpisu z původních 4 řádků na 1 (měl jsem 4 řádky, kvůli max. počtu znaků, abych mohl vložit obr. 80x80 pixelů jsem to zrekukoval na 3) se dosáhne stejné úspory místa. Takže pokud jde skutečně o zpřehlednění, měla by se výška obrázku v podpisu posuzovat koncepčně s celkou výškou podpisu.
Podle mě by se mělo také přihlížet k celkové výšce podpisu včetně textové části, aby to mělo nějaký efekt. Pokud o výšku nejde, tak proč má mít obrázek jen 60 pixelů? V případě ustálených záležitostí, jako jsou klubové znaky, by se mělo také přihlížet k tomu, zda novou minimální výškou nedojde k jejich deformaci do té míry, že ztratí význam.
Záměr o zpřehlednění je dobrá věc, ale chce to ještě dopilovat detaily.
Jsem letadýlkář zajímající se o válku ve Vietnamu co staví blátoplazy ze druhé světové.
Tamigawy jsou pro děcka, chlapi stavějí KoPro.
Kávu nepiju, dávám přednost čaji. A když čaj, tak Tatranský.
http://www.kpmopava.cz