Nelíbí se mi tříciferné číslo, který by navíc chtělo buď lemování a nebo přendat na motory. Jinak dobrý.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Jarku asi vadí to, že nemáš čtyřciferné číslo, které naše letectvo používá. Jinak nevím.
Naposledy upravil Michal Vyparina dne 23 kvě 2011, 21:37, celkově upraveno 1
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
A "Krokodejl" se mi líbí číslo-nečíslo. Já se na takový finiš nezmůžu i kdybych se na nose vrtěl,proto říkám,že nedělám modely ale trojrozměrná kamuflážní schémata ...
What-IfCZ Každý člověk musí být každý den aspoň chvíli blázen, jinak se zblázní doopravdy...
Hele, to mi nějak uteklo. Trojciferné číslo mě s..e taky, ale víc mi vadí ten neořízlý znak a navíc mi přijde na divné pozici. Ale jinak to vypadá dobře, nicméně si počkám na živo.