Tak po dlouhé době malý pokrok....bervení je vpodstatě u konce.....teď se patlám s kulometama
Komentář: původní kulomety rozřezány,nové pláště z leptů,uvnitř hlaveň z měděného drátu.....původní ústí (po odvrtání) a závěr přijdou přilepit zpět....pak barva a šup na místo určení...
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Blbost...to by musela mít jiné výsostné označení (kokardy).... To je těma zdrbanýma zadníma vzpěrama křídla....musí se zkrátit (ve stavebnici moc dlouhé),asi jsem je nezkrátil stejně....no co...éro půjde na repasi....možná....nebo do diorámky....jako "pomník"...tam se to ztratí ...snad...
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Pekné to máš , škoda len uletenej geometrie, ale veď je to what if a všetko zlé je aj na niečo dobré, možno to natočenie krídla skúšali proti točivému momentu motora a vrtule Táto kamufláž je pekná, mne sa páčila, už keď som ju prvý raz videl na francúzkom Breguete XIV.
Jasné,že to prubnu poléčit.....ale až dojdu z práce....takže nejdřív dnes večer.... To StanoZH : díky,s těma kamuflážema....vypučil jsem si,co tu už bylo a jen přizpůsobil....
Tak to nejhorší je (snad) opraveno...pro změnu štrajkuje foťák.....sice fotí,ale na displeji je bohapusté bílo....nemůžu kontrolovat,co vůbec fotím... Chyba byla ve špatně slepených vzpěrách kozlíku,tedy přední vzpěrová/nosná konstrukce křídla....
Přílohy