Letos jsem dokočnila již několik nových aut, tak přináším fotografie prvních dokončených modelů. Celkem jich mám v plánu postavit 10.
Šest modelů je/bude od Aoshimy, další čtyři od Tamiye. Pro vylepšení modelů používám fotoleptané díly, samolepící fólie, ale i papírové doplňky. Všechny modely mají metalický nebo perleťový lak od Taymie, vše je stříkáno ze spreje. Auta stavím jako funglovky, proto na nich nepoužívám téměř vůbec patinu. Trochu mne trápí zdraví, ale stavba aut je pro mne srdcovkou, takže mi přináší radost.
Lexus GS400/Aoshima
* kola BBS 18", chromovaná loga značky, ozdobné lišty ze zrcadlové fólie, stěrače od HD, barva Mica red TS-39 na tmavém hnědočerveném podkladu.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Naposledy upravil DORIS dne 25 bře 2012, 11:21, celkově upraveno 1
Doris
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.