Na to, že je to prvá motorka, klobouk dolů . Ale jak tady Charon psal, co by šlo a mělo by být - to odvrtej. Pokud scháníš vrtáčky, koukni na Modelbox.cz, tam je najdeš. Jinak ten lak je pěknej, zajímalo by mě, co jsi použil. Příště bych se zaměřil více na detaily, ale to chce čas. Všimnul jsem si, že u nádrže ti tam trošku fouknul prach. Ale jinak fakt dobrý .
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Na první motorku je to moc dobrá práce. Chce to vychytat mouchy a dělat v prostředí, ve kterým se ti do barvy nenamíchá binec. Taky trošku bacha na fotky, ty zblízka jsou hodně ukazující, tak bych s nima šetřil a někde máš pěkně zaostřený židle. Ale jen tak dál, at je nás víc a víc, co stavíme motorky.
Souhlas s Grooveriderem. Škoda toho smetí pod barvou na nádrži. To chtělo přebrousit a přelakovat. Jinak na drobnosti a detaily dobrý a navíc nikdo není mistr hned. Mám ve vitrině asi 45 motorek a pořád se učím a pořád to není ono Ještěže máme tohle fórum. Je tu sousta inspirace a vědomostí
tomle1 píše:Ještěže máme tohle fórum. Je tu sousta inspirace a vědomostí
...kolikrát až k nasrání Jinak moto vcelku guut... jen to chce, jak říkaj kluci, vyvarovat se toho prachu v barvě, vychytat detaily a zlepšit fotky... a bude to paráda - jen nepřestávej!
ďakujem, pre jokera - farba je od AGAMY akrylova 19L. Na pláne mam MV AGUSTU F4, ale už viac ako 6 týždňov čakam, kedy mi konečne dojde z modelshop.sk. Aj na tu Ducati 916 sa pozriem, kedže ste tak zahlasovali