po zhotovení pár kousků abych si osahal že malá sklenička je barva a že to malé číslo označuje jaká je to barva, že tlustším štětcem nenatřu úzké obrysy ,,gumy" kolem oken, že s dekálama se blbě pracuje a tak bůh vymyslel spešl vodičky a klasickým lepidlem nemůžu lepit průhledné okna neboť mi je to lepidle naleptá.
Vše co mám je od tamiye, mám zásobu většiny barviček, pár sprejů, autolak, pár štětců a ikdyž moje autíčka nevypadají nic extra tak pořád se mi ty modely líbí a chci si dělat další a další (a proto mám asi dalších 15 modelů ve skříni ikdyž si říkám, že jsem asi křeček, ale když ty modely jsou tak krásné a já bych je chtěl jednou postavit

Nějaké své obrázky nahraji o chvilku později, zatím základní kámen úrazu je to, že model nemá modré dekály na záď auta a tak se musí stříkat....bohužel airbrushe se bojím a nevím o tom nic takže používám co mi zdejší modelshop nabízí....a to je modrá metalická barva PS-16....nejbližší odstín který mají na můj model....jsem smířen že tam bude viditelný rozdíl přechodu mojí barvy a barvy obtisků ale bohužel jinak to v tuto chvíli neudělám

- Přílohy
-
- krabice.jpg (31.48 KiB) Zobrazeno 1841 krát