Díkas Nebudou překážet Máro vůbec. Dnes jsem chtěl stáhnout přenosku a nejde dolů, ačkoli jsem to udělal podle návodu a GS horní vodičkou, tak se mi folie trhá. Zkusím to namočit do vody a pokud folie nepovolí, budu to muset obrousit.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Nějak jsem si ublížil zádům při stěhování expozice, tak jsem jen narychlo sedl k lepení, než se to rozleží a nehnu se. Barva je Zero- ještě starší balení, ředěno- GS ředidlem Lakování dopadlo tak na dvojku-akorát mi vyšlo tužidlo do laku a jak bylo starý, začalo mi to zase dělat kráterky- ale nezpanikařil jsem jako u FXX a po mírném zavadnutí jsem je přejel a zalil lakem- docela se to slilo. Sice to budu muset srovnat broušením, ale myslím, že to půjde.
Tak zatím
Přílohy
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Ale kdepák- podfuck tam nějakej byl- odrbal sem to uchošťourem s Cifem. Jakou podložku? Myslíš to oranžový vzadu? To je maličko jinak, ale nebudem to rozvádět....