Zdravím, kolonku "lehká užitková vozidla" tu nemáte, tak to s dovolením dám sem, koneckonců to autíčko vzniklo z osobáku No...Zachtělo se mi postavit si civila, takhle to zatím vypadá. Má to být hooodně používané auto, zatím jsem tak na půli cesty. Důležitý bude také náklad, dotvoří obraz rybářského auta. Základní barva je Humbroll 90, je to automobil z válečných přebytků britské armády a tak se pod novým kabátem objevuje místy základní zelená.
Co dodat, těším se, až Archieovu rybu uvidím naživo, ale do civilní verze bych volil možná jinou barvu, jinak to vůbec není na škodu (wash mi přijde adekvátní, vzhledem k rybářství v okolí Wallesu...)
"Chytneme nepřítele za nos, a budeme ho kopat do prdele tak dlouho, dokud se nevzdá!" General G.S.Patton
No, je pravda že wash je dost výrazný, ale mě se trošku více kontrastní modely líbí. Možná se mi to povede trochu utlumit. Ale na galerii je ještě brzo, teprve včera po odeslání fotografií jsem nabarvil pneumatiky a rám předního okna, zbývá ještě kopec patinovacích technik a hlavně náklad...Podložku budu více řešit až po E-Dayi, kam bych Austinka rád stihnul.