Kocourku, mám v hlavě nápad na zbarvení pro Jak-21 ve starším zbarvení SNB(modrá s bílým, červeně lemovaným pruhem na boku a nápisem "Sbor národní bezpečnosti". Před několika stranami se tu řešilo vytištění dekálů, myslím, že s Ujíkem. Na tenhle projekt bych potřeboval ten nápis na bok a znak SNB na ocas. Bylo by možné tě zaúkolovat, namalovat to tak, aby to mohl někdo, kdo vládne laserem vytisknout? Nebráním se úplatě za tvou práci i za tisk. Dík, Petr.
Jednomu každýmu,jak tady seděl na týdle židli, jsem říkal: Neber úplatky neber úplatky,nebo se z toho zblázníš!
Ale je to marný,je to marný..........je to marný...
Cenu neřeš,spíš mě řekni,o jaký typ eroplánu se jedná. Ať můžu najít výkres,do kterého to nacpu. Kvůli velikosti dekálů. A pokud to má být utajeno,tak stačí přes SZ. Co si kdo objedná a neuvede že jde o "utajený režim" (rozuměj překvápko pro ostatní),tak to zveřejňuju tady....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
TAK SAKRA UŽ NĚKDO ZMÁČKNĚTE TEN KOHOUTEK..... ! ! !
Dle zadání Jakovlev Jak-21. první dle požadavku ...sem si řikal co to je za krávovinu,pak jsem pochopil...já totiž "modré mlékárny" už nepamatuju. Druhý je "předpisově zbarvený" stroj. Mno...na Jak-23 bude nutno nějaký čas počkat....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
A něco málo "indyjánování" ... Marking ať si každý doplní dle vlastní libosti.Je to vlastně jen jedno schéma...zbytek už je jen hraní si s barvičkama...
Přílohy