Zájem by byl když už mluvíme o bis, tak třeba taky VVS afghanistan, nebo Etiopie. Pokud jde o verzi MF tak egypt počátek 70. let, stroje 135. IAP pilotované sověty. Ale budu spokojen i s vysvětlením nedostatků výše zmiňované sady obtisků
Jasačka, že záujem tu je a veľký. Myslím, že bude len na prospech veci ak odborníci ako ty sa s nami podielia o svoje skúsenosti a postrehy. Mohlo by sa rozobrať kamufláž po kamufláži, čo je ako urobené príp. aké úpravy treba dorobiť. Potom by to mohlo veľmi pomôcť človeku pri rozhodovaní či sa do tej, ktorej kamufláže pustiť. Takto by sme mohli trebárs prejsť všetky aršíky, ktoré sa v súčasnosti dajú zohnať na MiG 21. Alebo dať návrhy pre prípadných výrobcov, čo by sme chceli na dekály dostať.
Prošel jsme si fotky na ty dekály a výsledek: Angola - C 340 - je podle mě dobře. O výskytu tmavě šedých polí na kamufláži v době nouzáku se dá jen spekulovat. Možná tam je, ale na fotce jí nelze jednoznačně prokázat. Na další fotce z muzea také není vidět. Zřetelně je vidět až dalších fotkách z muzea co dal Martin. Že by invence zaměstnanců muzea? Tmavě šedá barva se v kamuflážních schématech Angoly normálně nevyskytuje ,ani u jiných typů. Povšimněte si světlé levé vztlakové klapky Vypadá to že je ze stříbrný mašiny.
Angola C 350 - fotka je jen na levou stranu. Pravou tedy nakreslil dle C 340 do návodu. Schema by to mělo být stejné, opět bez šedé barvy.
Angola (Kuba) tříbarevné schéma s trikolorou. Jsou to nejspíše stoje z natáčení filmu. Jedna fotka z Kuby.
Uganda - U 906 - k tomu není moc co napsat, fotky z vrakoviště. Možná měli černý plech před kokpitem ,možná ne.
Mali - TZ-371 , celkem dobře zdokumentovaná mašina , jsou na dvě fotky zprava, jedna zleva v hangáru ale pouze na čumák. Rozložení polí je v návodu správně, tvar čísel v trupovým kodu je ale špatně.
Somálsko - modrá 224 , podle fotky odpovídá pravá strana. Druhá mašina modrá 256 je blbě zdokumentovaná fotkama. U této mašiny pouze zrcadlově otočili a mírně upravili schema na levou stranu z čísla 224, což si myslím že je uplně blbě. Levá strana podle mě vypadala jinak. Možná jako na čísla 226.
Radši měli zvolit modrou 248 která je fotkama zdokumentovaná z obou stran na vrakovišti. modrá 224
Etiopie - stroj číslo 1082. snad nejblbějš zdokumentovaná mašina. Mám na ní jen jednu fotku s kusem SOP. Kamufláž by měla v barvách pískovo- zelená což mají dobře. Další serie Bisů byla hnědo -písková. Nejbližší focená mašina k 1082 je 1087 z levé strany a 1095 z pravé strany, čili předpokládám že tyto 3 mašiny mohli nést velmi podobné nebo shodné schéma. V tom případě mají celej bokorys blbě až na čumák, kde se jakž takž trefili. Znaky a tvar číslic jsou odpovídající. 1082 - třetí SOP v řadě
1087
1095
Nigerie - rozložení a tvar kamuflážních polí se mezi stroji může dosti lišit, ale některé, nejspíš ze stejné serie měli pole asi velmi podobné viz foto směrovek. červená 71 - mám na jí jednu fotku z leva, tvar zelených polí je v návodu dobře tak na 50%. Červený kod na zadní části trupu je správně.
Sudan - černá 345 - profláknutá mašina. Její fotka se objevuje snad ve všech publikacích na Fishbedy. Tato mašina není Bis , ale jedná se o verzi MF.Existuje ještě barevná fotka na sesterský stroj "344" který je opravdu MF. Opakování trupového čísla v latině a arabštině i na zadní části trupu je dobře. 345
344- verze MF
a japonec nakonec.....tedy Madagaskar Černá 138 Zde je to jednoduchý, existuje mě známá jedna fotka kde je již odstavený jako vrak. Plánek je dobře, stříbrná mašina se znakem a nápisem TAFIKA ANABAKABAKA a černým číslem na SOP.
Suma sumárum to nedopadlo uplně nejlíp, ale naprostá katastofa to taky není . Dekály by se vyplatili určitě koupit už kvůli znakům a číslům. Kamufláže si musíte zkorigovat dle fotek, chyb tam mají místy dost. To přičítám tomu že vycházeli povětšinou asi z kreslených bokorysů z netu . Podle fotek asi na to moc nekoukali. To sou mé postřehy doplněné fotkama co mám. Poud má někdo další fotky nebo další postřehy k tématu sem s nima. Ale moc v další fotky to nedoufám.Sám jsme prolezl net horem dolem. Jedině že by měl někdo doma knihu od Harpie - African Migs.
Super černoch - presne tak nejako som si to predstavoval. Toto je to čo tu doteraz podľa mňa chýbalo a je sa z čoho učiť. Ešte sa opýtam na tvoj názor na C 51 či mohla byť pieskovo-hnedá podľa tej fotky čo som vyhrabal a či podľa teba sedia tie kódové znaky - hlavne tá prehnutá 4. Dík.
Angola: Co se týká C 314 a podivnýho tvaru čísla . Máš to u tý poslední foto s kubánskýma mašinama (a taky tu co zopakoval Pokemon těsně před tebou). U té nejvíc flekaté tříbarevné kamufláže.Je to z toho filmu o Angole a na tý mašině je vidět podivnej tvar kodovky na trupu. Podel mě všechny mašiny s trikolorou na SOP jsou z toho filmu. Žádná tedy není myslím origo Angola. ale ještě si zítra projdu nějaký fotky. Celý je to točený na Kubě. C 53 - ta fotka z hangáru na vrak nám nic neřekne. Tou bych se nezabýval.
Pridavam fotecku na Nigerii (Cernochu, Niger a Nigerie jsou/byly rozdilne staty, bacha na to). Treba to nekomu pomuze s kamuflazema. Fotky mam i na dalsi nigerijske stroje, tak kdyztak napiste. Jakub
Sorry za to zkomolení. Tyhle a předpokládám i další fotky co máš mám asi taky, ale bohužel na nich není zachycená mašina z dekálů a a mají rozdílný rozložení polí takže se z nich vycházet nedá.
Jasne, jen jsem to poslal jako dalsi podklad. Bohuzel fotky budou mit lidi asi vsichni stejny. Sice mam kontakt na cloveka co pracuje v Africe a treba zrovna v Mali, ale pochybuju ze by chodil a fotil mi letadla
co se týče schemat a jejich kombinací tak v africe není nikdy nic jistý. Třeba Etiopie má obě schmáta . To jsem i psal a dával fotku SOP etiopský č.1082 kde jsou vidět i pískovo-hnedé mašiny. U angoly bych se klonil spíše k pískovo-zelené kombinaci. Nigerie pískovo -zelená třeba mašina z děkálů, nebo pak tříbarevné schéma, např. na letounech červená 62, modrá 92,93 .
Krásna fotka Biska. Čeroch prečo ty sám nevydáš nejaké obtlačky resp. či si neskúšal v tejto oblasti z niekym spolupracovať? (dúfam, že túto diskusiu sledujú napr. z LDecals studio) Ja osobne by som ťa bral do týmu všetkymi 10, určite by to bol prínos.