Čo sa dá dnes zohnať na MiG z exotických užívateľov (dekály).
macik123 píše:Čo sa dá dnes zohnať na MiG z exotických užívateľov (dekály).
Martin Černý 'Černoch' píše:Uvidíme jak to pujde dál. Skřivan je dál a bude asi prvníKdyž budu mít čas a náladu tak rozjedu ještě jednu stavbu za pár dní.....
macik123 píše:A Š. je asi menej náchylný na Afriku aj keď podľa mňa
by sa o predajnosť nemusel báť a keby hodili na aršík čo i len jedného exota určite by potešili.
Napr. Angolčan je celkom dobre zdokumentovaný.
Martin Janoušek píše:Prosím, já se taky hlásímMám Miga před stříkáním, ale nesmím o tom mluvit, jak se to stavělo
Martin Černý 'Černoch' píše:Z MF jsou to pak spíše některé arabské státy - Egypt, Syrie, Irák,Nigerie,něco Kuba ale nudná kamo, nebo Zambezi. Tam se ale většinou narazí na nedostatek podkladů - fotek.
Charlie píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Z MF jsou to pak spíše některé arabské státy - Egypt, Syrie, Irák,Nigerie,něco Kuba ale nudná kamo, nebo Zambezi. Tam se ale většinou narazí na nedostatek podkladů - fotek.
Myslím, že je mezi námi spousta krabičkářů, kteří ty detaily, věrohodnost a podklady až tak neřeší, takže možná uvidíme nějaké pohledné, leč ne úplně věrohodné samodomo. Sehnat insignie, namalovat podle obrázku, vyslechnout jak to mám blbě a uložit na poličku s pocitem...mám Zambezce. Já bych takovým vitríňákem nepohrdl
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 46 návštevníků